Boken ”Konsten att ta hand om ett dödsbo” – nu även som TV-serie ”Allt går i arv”

”Konsten att ta hand om ett dödsbo” är min första bok, och en handbok skriven i samarbete med bokförlaget Libris. Den kom ut 2017 och du kan provläsa den här. Den går att köpa via de flesta nätbokhandeln t.ex. Adlibris eller Bokus, eller i en vanlig bokhandel t.ex. Akademibokhandeln eller låna den på ditt bibliotek. Den finns även inspelad för Daisy via MTM’s försorg och kan beställas via Legimus. Boken har en egen Facebooksida Dodsboboken som uppdateras så snart boken eller jag uppmärksammats

Boken fick stor uppmärksamhet i media, se ett axplock nedan:
Tidningen Dagen
Radio P4 extra
Radio P1Morgon
Expressen Dina Pengar
Tidningen Vi maj-nummret 2017
Göteborgsposten 27 juni ”Konsten att dela upp ett kärt hem”
Sydsvenska och HD 4 juli – Tungt och krävande ta hand om anhörigs dödsbo – ny bok ger råd
Glad för fin recension av Sandra Sandström i LitteraturMagazinet.
Senioren i september
Radio P1 Epstein & Nordgren 16/10 ”Bli bra på dödsbon
I Göteborgsposten 1/11 ”Städa dödsboet själv eller köp tjänsten”
Radio P4 Extra 1/11 ”Döstäda ny trend

Allt går i arv – om arv och dödsbon ny TV-serie
Tillsammans med SvT i Umeå har jag (som programanställd) gjort en dokumentärserie ”Allt går i arv” som hade premiär 23 augusti 2021. Den går att se på SVT-play. Jag står bakom programidén, det mesta av researchen och är programledare. Denna resa har varit enormt givande med alla fantastiska människor vi mött och även att personligen få utvecklas i en ny roll.

Det har varit ett fantastiskt och lärorikt projekt
Jag har träffat så många intressanta experter som jag fått möjlighet att intervjua. Du kommer finna rätt mycket av mina egna erfarenheter och reflektioner sammanvävda med kapitel baserade på expertintervjuer kring t.ex. sorgbearbetning, husförsäljning, tips vid arvstvister, kunskap om hur du tänker vid försäljning av alla inventarier, om vad fotografierna lär oss, leksakers värde….till hur du återvinner gamla färgburkar och elektronik på soptippen.

Bjud in mig som talare: Jag kommer gärna och berättar om bokens viktiga innehåll, samt ger tips och råd inför att avveckla ett kärt hem. Du är varmt välkommen att höra av dig. Kontakta mig.