Duktig skribent och kunnig medicinjournalist

Jag har en gedigen yrkeserfarenhet inom akutsjukvård och läkemedelsforskning samt som journalist, kommunikatör och webbredaktör. Detta gör mig till en snabb och stilsäker medicinjournalist och skribent inom Life Science. Jag har stor vana av att skriva enkelt och lättläst för en bredare publik och även mer djuplodande texter för yrkesfolk inom hälso- och sjukvårdssektorn.

Som journalist behärskar jag; artiklar, reportage, krönikor och notiser inom framför allt psykologi, hälso- och sjukvård, e-hälsa, medicinsk teknik och läkemedel. Teman som kost, motion, sömn, stress och livskvalitet är stora favoriter, men numera skriver jag ofta om framtidens vård och omrog samt e-hälsa ur olika perspektiv.

Som medical writer har jag; producerat informations- och utbildningsmaterial för hälso- och sjukvårdssektorn. Samt jobbat med kreativa copytexter, greppat om korrekturläsning och bearbetat översättningar från Engelska till svenska.

Som hängiven ”nätverkare” har jag; en stor väv av vänner som arbetar med varumärkesplattformar, design, reklam och det mesta inom webb.

Priser och avtal: Som journalist och aktiv medlem i Svenska Journalistförbundet utgår jag ifrån deras frilansrekommendationer vad gäller priser och avtal. Jag har F-skatt och är momsregistrerad.

Livet och havet är i någon form oändligt

Livet och havet är i någon form oändligt